Vi älskar internet

Internet är fantastiskt och handen på hjärtat, livet skulle vara betydligt tråkigare utan roliga kattklipp och Netflix-maraton. Men som med så mycket annat handlar det om att hitta en balans. Därför har vi tagit fram Skärmhjälpen – ett verktyg där du kan få bättre koll på din digitala hälsa följt av en skräddarsydd utbildning som hjälper dig att förändra dina skärm(o)vanor.

Tips: Gör testet med hela familjen så får ni en gemensam bild av hur ert digitala liv ser ut.

Läs mer om Skärmhjälpen

Avskärmad: Årets julklapp från Länsförsäkringar.

Eftersom vi arbetar aktivt med skärmhälsa tyckte vi såklart att det passade bra att ta fram en egen version av ”Årets julklapp” och låta er kunder ge bort 100 stycken till nån ni tror skulle må bra av lite balans i sitt skärmliv. Tyvärr tog de slut på nolltid, men deppa inte för det. Ni kan nu ladda ner ritningarna och skriva ut en mobillåda i en 3D-printer istället.

Lampan som säger till när du har surfat klart.

Sociala medier är fantastiskt. Men det gäller att hitta balans i sitt surfliv. Skärmfri är den smarta lampan som hjälper dig att ta kontroll över ditt beroende genom att varna och slå om till rött när familjen har surfat klart.

Lampan kopplas enkelt till ditt WiFi och känner av hur mycket tid ni lägger på Instagram, Facebook, YouTube, Snapchat och Twitter. När familjen gemensamt har surfat upp totalt två timmar börjar lampan lysa rött och ni vet att det är dags att vara sociala i verkligheten.

Faktakollen


Skärmhjälpen är resultatet av ett samarbete mellan: