Välkommen till The Check Out Suite

Checka ut från sociala medier och checka in på det skärmfria hotellrummet. Den 14 februari har du och din familj chansen att få en unik hotellvistelse tillsammans på Hotel Bellora i Göteborg. Det finns bara ett villkor – ni ska lägga undan era skärmar.

På The Check Out Suite avgörs priset av hur mycket ni surfar, eller snarare inte surfar. Med hjälp av lampan Skärmfri, som mäter hur mycket tid ni spenderar på nätet, bestäms priset på ert hotellrum. Ju mindre tid – desto billigare blir vistelsen. Låter ni bli skärmarna helt bor ni gratis, och får dessutom mer tid med varandra. En winwin helt enkelt.


Skriv namn och ålder på familjemedlemmarna och motivera varför just ni vill bo på Check Out Suite.


Såhär funkar det:

Skärmfri känner av hur mycket tid ni spenderar på Instagram, Facebook, YouTube, Snapchat och Twitter och går gradvis från vitt till rött sken. Priset på hotellrummet ökar i takt med lampans färg från 0 kr till fullpris med en kostnad på 20 kronor per ”surfminut”. Efter rekommenderad maxtid för slösurf på 30 minuter per person (två timmar för en familj med fyra personer) slår lampan om till rött och ni har uppnått fullpris för The Check Out Suite.

Anmäl ditt intresse senast den 6 februari. I vistelsen ingår en hotellnatt och frukost med ett maxpris på 2 400 kr, beroende på hur mycket ni har surfat. Juryn består av medarbetare på Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän, och juryns beslut kan inte överklagas. Medarbetare på Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän och dess anhöriga får inte vara med och tävla. För att medverka i tävlingen behöver du vara minst 18 år.

Feedback